Tampilan Kue yang Cantik Ini Bisa Bikin Siapapun Terpikat. Cek Cara Bikinnya di Sini, Yuk!

Dengan passion yang kuat dalam membuat kue, seorang baker, bernama Ksenia Penkina, membuat inovasi kue yang punya tampilan berbeda dan unik banget. Salah satu karyanya yang sangat memukau adalah kue mousse dengan tampilan glossy layaknya cermin. Kuenya ini sukses memikat perhatian banyak orang lho, girls! Berikut merupakan beberapa gambar dari kue menawan yang diciptakan oleh Ksenia Penkina:

1. Ksenia Penkina mengolah kue mousse-nya yang menawan dalam berbagai ukuran dan gaya yang terlihat menarik banget!

Pure glazing joy from my class in Moscow at @sugar_art_studio The first class I had in Russia and lovely ladies with wonderful spirit flew from all over the country and abroad 😌❤️ already miss you all! Thank you for kind words and I wish you inspiration and fun times creating magic yourself 😜 For those who are not able to attend my live classes – you are always welcome to watch them online at any time from anywhere at kseniapenkina.com 🌎

A post shared by Ksenia Penkina (@ksenia.penkina) on

2. Kue buatannya juga sering dibuat dengan gaya berkonsep marble dan menggabungkan beberapa warna.

3. Pembuatan kue yang tampak glossy ini menggunakan teknik penuangan.

ANSWER to the question from a previous post 📌 It was so much joy for me to see your participation and thank you all ❤️To clarify, I was talking about most common comments around ALL social pages: instagram, facebook and many more third party pages. Each pages has its specific comments and discussions. One of the most popular comments is about wastage of the leftover glaze. There are paragraphs of discussions, people fighting, people crying, people trying to blindly judge, cursing on one another 😂 while discussing how wasteful glazing is 😬 oh well, let me clarify it here, in a tiny post, at least someone will read and have a peaceful sleep tonight 😆 Something you could not have noticed before, every time the glazing is done, you will see a clear plastic wrap on the table. As soon as the cake is glazed, you simply roll up the plastic with excess glaze and squeeze back to the cup until the last drop. Simple and so easy. Blend again and glaze another cake (or store for future glazing). No wasting please☝🏻 🥇One of the first who guessed it right was @adrbelt (instagram) and Armi Jakola (facebook). Many more had the same guess, good job to everyone ❤️

A post shared by Ksenia Penkina (@ksenia.penkina) on

4. Lapisan pada kue yang eye-catching banget ini memiliki bahan dasar gelatin, girls.

5. Gak cuma tampak luarnya aja yang menarik, rasa kue yang satu ini juga enggak perlu diragukan lagi.

6. Di dalam kue ini terdapat campuran kue, buah, hingga biskuit. Kebayang gimana rasanya?

7. Karya buatan Penkina ini seperti menggabungkan kue, dan lukisan menjadi satu. Bagaikan karya seni!

8. Selain cantik, kue ini juga tampak menggiurkan, ya girls?

9. Ksenia Penkina juga membuka kelas untuk membuat kue.

10. Coba cek proses pembuatan kue sejenis di bawah ini

Reflective Mirror Cake with Unique Fractal Pattern by Ksenia P…

Ksenia Penkina Patisserie shares the mesmerizing process of adding a reflective glaze with a unique fractal pattern to her beautiful mirror cakes. https://goo.gl/Mijs6d

Posted by My Modern Met on Tuesday, 21 February 2017

Kalau kamu sangat tertarik dengan kue dengan tampilan glossy ini, kamu bisa mengikuti instagram @ksenia.penkina supaya gak ketinggalan update terbaru dan juga resep yang ia share, girls!

150 Shares
Nurmarliana

She walks to find out something new. Catch her on instagram @liannurma